Lena Linn | OM LENA LINN
19153
page,page-id-19153,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
DSCF3317-crop_v2
Med lång erfarenhet, kunskap och kompetens har Lena Linn etablerat sig som framstående varumärkesexpert, mentor och styrelseproffs för näringslivet.

 

Lena Linn har mångårig erfarenhet från ledningspositioner på olika företag; som VD för Atlas Resor, distriktschef på Resespecialisterna och Sverigechef för EFFS (EF Education First). Hon har även omfattande erfarenhet av styrelseuppdrag i aktiebolag och ideella organisationer som Charity Rating, Gleerups Utbildning och Friskis & Svettis.

 

Genom att utbilda sig till marknadsekonom på RMI Berghs kombinerat med en fil kand i engelska, franska och historia från Stockholms Universitet, lade Lena Linn en stabil grund för sin fortsatta karriär. Hon stärkte sedan sitt kunskapsområde ytterligare med certifieringsutbildningar i styrelsearbete och mentorskap.

 

Under hela sitt yrkesliv har Lena fortsatt att utveckla sin kompetens inom varumärkesstrategi, nätverkande och mentorskap. Hon är en anlitad talare, mentor och lärare på IHM Business School, Grant Thornton och Visita. Lena har också fått utmärkelsen Paul Harris Fellow inom Rotary och är författare till ”Marknadsföring av Hotell och Restauranger”.

 

Med begreppen Det självklara varumärket, Det självklara affärslivet, Det självklara ledarskapet och Return on Relations (ROR) hjälper Lena Linn företag att bygga äkta och hållbara varumärken inifrån organisationen genom att inkludera alla berörda parter –ledare, medarbetare, styrelse och kunder.

 

Med professionalism, integritet, respekt och en portion humor leder Lena Linn företag och organisationer till stabila resultat.

LÄS MER OM BEGREPPEN

VÄRDEORD

PROFESSIONALISM

INTEGRITET

RESPEKT

HUMOR