Lena Linn | TJÄNSTER
19080
page,page-id-19080,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

TJÄNSTER

Allt hänger ihop – det självklara varumärket, det självklara affärslivet och det självklara ledarskapet. Ett långsiktigt och hållbart varumärke ska vara tidlöst och äkta. Men frågan är – hur går vi från vision till realitet? Med sin samlade kunskap, kompetens och erfarenhet använder Lena Linn professionalism, integritet, respekt och humor för att leda företag och organisationer till framgångsrika resultat – vi kallar det return on relations (ROR). 

 

 

Skiss Tjänster
IMG_0272

VARUMÄRKESUTVECKLING

Företagets varumärke

Vid tillväxt, relansering eller vitalisering byggs företagets självklara varumärke internt och externt med fokus på att göra det hållbart, tidlöst och äkta.

 

Det personliga varumärket

En process med syfte att ta fram ett personligt varumärke som är äkta och som leder till framgång och affärsnytta för medarbetaren och företaget.

”Jag har anlitat Lena Linn för att ta fram en varumärkesplattform, en affärsplan och marknadsföringsstrategier för en helt ny affärsverksamhet.”

IMG_0290_v1

MENTORSKAP

Mentorskap är en medveten kombination av två personer – mentor och adept – som arbetar tillsammans mot överenskomna mål.

 

Mentorprogram för adept

Mentormöten för nuvarande och blivande ledare kopplade till olika arbetsmoment i adeptens vardag med fokus på två dimensioner av ledarskap – affärsmannaskapet och det personliga ledarskapet.

 

Mentorutbildning för mentorer

Utbildning för blivande mentorer med målet att som nuvarande eller blivande ledare hjälpa medarbetare att växa i sina yrkesroller genom att dela med sig av egna erfarenheter inom affärs- och verksamhetsutveckling.

”I min chefsroll behövde jag någon med lång yrkeserfarenhet som kunde vägleda mig, exempelvis i konflikthantering.”

Lena Linn IMG_8944

FÖRELÄSNINGAR & SEMINARIER

En halv- eller heldag som utgår från företagets egen verklighet. Här ges grunderna till ett långsiktigt synsätt på det självklara varumärket; tidlöst och äkta och alltid med affärsnyttan i fokus.

 

Dina kontakter är din framgång

Att bygga ett professionellt nätverk som ger affärsnytta och framgång för både företaget och medarbetaren

 

Ditt personliga varumärke

Att skapa ett personligt varumärke som är långsiktigt lönsamt för både medarbetaren och företaget

 

Mentorskap

Att forma livslångt lärande mellan ledare och medarbetare för en hållbar och långsiktig affärsverksamhet

 

Varumärkesutveckling

Att skapa ett tidlöst och hållbart varumärke som genomsyrar hela organisationen

”Stort tack för att du ville komma och hjälpa oss igång med det personliga varumärket. Jag har sagt detta innan, men måste säga det igen – du är helt fantastisk inspirerande och oerhört duktig på att få med alla på dina spännande föreläsningar!”

IMG_0303

KVALIFICERAD RÅDGIVNING & STYRELSEUPPDRAG

Genom gedigen kunskap, kompetens och erfarenhet leds verksamheter till ett starkt resultat där det självklara varumärket och affärsnyttan står i fokus. 

 

Styrelseuppdrag

Kvalificerade styrelseuppdrag som baseras på lång erfarenhet från näringsliv och organisationer samt en certifiering från Styrelseakademin.

 

Interim management

Operativ ledning vid affärskritiska utmaningar; omställningsprogram, förändringsuppdrag och genomförande av nya planer.

”Jag tycker att hennes trevliga och professionella förhållningssätt är suveränt, det är helt enkelt ett väldigt stort tillskott i ett styrelserum.”